Kan knappt vänta!

Grönan på söndag med gamla klasskompisarna Isabella och Elin, kommer bli hima väldigt mycket roligt du!


Jepp,
Matilda

Gånger två

Fick svar från Aftonbladet, mitt inlägg var uppskattat, dock lite för långt hehe. Men nu har jag kortat av texten och mailat iväg den + kontaktuppgifter till min mor eftersom jag är under 18, de behöver veta att det är OK för mina parents. Så det kan bli naajs, håll utkik vettja!

Jepp,
Matilda

Ey Listen!

Jag har, för tredje gången (ehm desperat, jag? Neej!) skickat in en insändare till Aftonbladets debatt-sida. Hoppas den publiceras bara, så får ni kanske se vad jag tyckt till om...

Jepp,
Matilda

Hey!

I mitt personliga brev som inlämnades till The Body Shop och Indiska:

Får jag jobbet eller? Svar: JA! Med min snygghet skulle försäljningen gå upp sådär cirka 376,9 %. Japp.

KupKakes

Jag gjorde muffins idag. Med kakao i. Insåg efteråt att jag borde tagit min vackra cykel ner till Coop, köpt Marabou mjölchocklad Sommar, hackat sönder den, och haft i mina muffins. Men det insåg jag under min första tugga utav en av mina nygräddade muffins. Bad Luck.

OMG!

Jag får så grymt mycket rysningar..!


New shorts och kanske nytt jobb?

Dagen har spenderats på stan med min vän Cattis (hennes blogg hittar du här). Eftersom det är ganska så sjukt mycket rea haha, så var vi inne för lite shopping. Det blev nog inte som vi hade tänkt från början, hon köpte bara en sak, jag köpte faktist en sak. Men nöjda med det vi kom hem med tror jag vi båda blev!
     Har annars skrivit två personliga brev som jag ska lämna imorgon i två butiker. Tycker det är ganska så himla jättesvårt det där med CV, så jag bestämde mig för att försöka skriva så personligt som möjligt, tror det blev riktigt bra faktist! Men, vi får väl se imorgon, hur det går...
     Ikväll är ingen av mina syskon hemma, vilket betyder att jag får ha tv:n själv, yeej! Brukar ofta bli någon film, och lite sappande mellan musikkanalerna och CNN. OCH POPCORN!

See Ya,
Matilda


The City/ The Hills = Lovely!

Hitills har denna helg resulterat i ätande (föga förvånande) och tv-tittande. Och programmen som setts har varit den ak så hjärndöda, men ak så underbara serien The City med Whitney Port i "huvudrollen". Både föregångaren The Hills och The City  är ju realityserier, alltså filmat i verkligheten, utan skådespelare. Dock har det kommit fram att det inte alltid är så reality som det verkar. Personligen tror jag inte att de har manus, utan att det funkar så här; personerna som medverkar i serien får lite direktiv om vad de borde diskutera, och säkerligen ordnar producenterna också så att personerna i serien lyckas (konstigt nog, i miljoninvånarstäder) att nästan alla ses på samma klubbar/ resturanger/ events, etc. Det är min teori om det hela haha!





Som den (också från MTV) underbara Shire säger;
"Ha det bäst, gå på fest!"

Matilda


I. MUST. HAVE. THAT!







Idag viftade jag hit min syster, visade dessa bilder, och sa att de var fina, och att jag ju ska få en studentpresent nästa sommar. Jag hoppas hon fattade vinken och för det vidare till min kära mor...

HAAARRY!

Igår var jag iväg med en bunt av mina syskon, en del respektive och min vän Elin och såg Harry Potter och Halvblodsprinsen. Den var otroligt bra! Den absolut roligaste av alla HP-filmerna, men också mycket sorglig.
     Fick också ett mejl idag om att jag ska vara med på undersökningar i samband med SF, så får jag kanske några biobiljetter. Känns ju inte helt fel eftersom jag älskar att gå på bio!



Vi ses Kamrater,
Matilda

Nystart, ja!

Ehm, ja, här har jag ju inte skrivit på länge, men gick in häromdagen för att se om det är några små krakar som forfarande läser mina typ jättemånga inlägg. Och det var det haha! Så jag bestämde mig för ett till försök att satsa lite på detta sorts skrivande, så får vi se hur det artar sig! Så fler inlägg är att förvänta!

Fredligt handslag,
Matilda

RSS 2.0